Saldo cadeaubon controleren

Aanpassingen i.v.m. Covid-19

De winkel is volledig open en iedereen mag naar binnen zolang er maar 1.5 meter afstand gehouden wordt. Is het hiervoor te druk blijf dan even wachten bij de ingang of draag een mondkapje. Kom in kleine groepen van 1-3 personen zodat er nog wat ruimte overblijft voor andere klanten.

 

Bij Recap doen we er verder alles aan om winkelen veilig te houden voor iedereen.

 

Zo maken we extra schoon (vooral de delen die veel aangeraakt worden zoals deurhendels, pinautomaat, enz). Verder hebben we desinfectie middel, geven we geen hand, blijven we wat meer op afstand dan gebruikelijk en natuurlijk vragen wij ook van u om op afstand te blijven van elkaar en van ons personeel.

 

Daarbij blijft personeel met klachten thuis. We vragen ook aan u (indien u klachten heeft) thuis te blijven. U kunt bij ons uiteraard ook gewoon online bestellen via www.recap.nl

 

Heeft u nog vragen ? Wij zijn in de winkel bereikbaar op de openingstijden op nummer: 030-6339450 en natuurlijk kunt u ook mailen naar: [email protected]

 

Tip: probeer te spreiden en de drukte op zaterdag middag te vermijden als dat mogelijk is. Dat is niet alleen veiliger maar ook makkelijker voor uw zelf omdat er dan minder of geen wachtrijen zijn.