De SALE is weer begonnen bij Recap !
Helaas is de winkel tijdelijk gesloten, uiteraard kunt u nog wel online bestellen. Shop de nieuwste items of ga naar de outlet pagina voor de mooiste items in de sale, gebruik de code extra30 en ontvang nu 30% extra korting op de outlet !!
Thanks voor uw support ! 

 

Voor vragen zijn wij in de winkel bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 12.00 en 15.00 op nummer: 033-4451555 en natuurlijk kunt u ook mailen naar: [email protected] 

Click and Collect Service: Indien u ophalen in de winkel selecteert bij uw online bestelling dan kunt u vervolgens een afhaal afspraak maken via de link: Afhalen / Private Shopping, welke bovenaan de pagina te vinden is.

Daar kunt u ook al een winkel afspraak maken vanaf 3 maart !

 

 

 

Welkom bij Recap Footwear! Vanuit Amersfoort, het gezelligste centrum van Nederland selecteren wij speciaal voor jou elk seizoen weer de mooiste collectie schoenen samen van de beste merken. Schoenen die een perfect fit zijn met de laatste trends én passen bij jouw persoonlijkheid.

Voor heren hebben wij een grote collectie sneakers, boots, slippers en accessoires zoals sokken en backpacks. Maar ook voor dames hebben wij een mooie selectie schoenen, van trendy instappers en espadrilles tot stoere boots en sneakers. Zelfs voor kinderen hebben wij sinds kort een kleine maar fijne collectie.

En of je nou bij ons langs komt in de winkel – of toch liever online bij ons shopt: Wij staan altijd voor je klaar voor persoonlijk advies. In de winkel met een gratis kopje koffie en wifi of online met gratis verzending en eenvoudig retourneren. Altijd en overal de beste service!