Een sneaker van het Franse merk Veja is uniek. De twee ontwerpers van dit merk hebben een duidelijk doel: een sneaker ontwerpen die álles goed doet. Het resultaat is een sneaker die er goed uitziet, lekker loopt, maar die bovenal 100% duurzaam is. Dankzij deze kwaliteiten passen de schoenen van dit merk perfect in de collectie van Recap Footwear. In onze webshop en in de winkel in Amersfoort vind je namelijk enkel schoenen van topkwaliteit.

Vind een sneaker van Veja die perfect bij je past

Naar wat voor sneaker van Veja ben jij op zoek? Je hebt bij ons de keuze uit verschillende maten, kleuren en modellen. Hierdoor vind je zeker een Veja sneaker die perfect bij je past. Daarnaast vind je in onze collectie allerlei andere topmerken terug, zoals:

Bovendien hebben we sneakers voor mannen, vrouwen en kinderen. Voor iedereen is er dus wel een sneaker te vinden die perfect past, lekker loopt en goed aansluit qua stijl.

Bestel je sneakers online of in de winkel

Heb je een sneaker van Veja gezien die jou wel aanspreekt? Bestel deze dan eenvoudig online en profiteer van gratis verzending bij besteding vanaf € 50,-. Past de schoen niet? Dan kun je deze eenvoudig retourneren. Wil je de schoen toch liever eerst passen voordat je deze bestelt? Dan ben je van harte welkom in onze winkel in Amersfoort, waar we voor je klaarstaan met persoonlijke service, gratis wifi en een kopje koffie. Heb je vragen? Bel dan naar +31 (0)33 445 1555 of stuur een e-mail naar [email protected].

Sorteren op:
Sorteren op: