Kids

Sneakers en boots die net zo hip zijn als die van papa of mama. De leukste kinderschoenen shop je natuurlijk bij Recap in Amersfoort !

Sportieve of stoere kinderschoenen in Amersfoort of online bestellen

Of je nu op zoek bent naar leuke sneakers van Vans of stoere boots van Dr. Martens – in onze kleine maar fijne collectie vind je zeker wat je zoekt.  Zo is er in onze schoenenwinkel in Amersfoort en in de webshop altijd wel een geschikt paar kinderschoenen te vinden om mee te shinen.

Online of in de winkel, altijd uitstekende service

Recap staat voor een uitstekende service. Als je langskomt in de winkel in Amersfoort, staan we voor je klaar met persoonlijk advies en een kop koffie. Ook is er gratis wifi. Bestel je online? Dan hoef je bij besteding vanaf € 50,- geen verzendkosten te betalen en retourneren is eenvoudig. Als je op werkdagen bestelt, is je bestelling bovendien de volgende dag al in huis. Het is natuurlijk ook mogelijk om je bestelling op te halen in de winkel.

Koop nu jouw favoriete schoenen!

Heb je een paar schoenen gezien dat jou aanspreekt? Bestel deze dan eenvoudig online of kom langs in de winkel. Wil je meer weten over de kinderschoenen die Recap Footwear zowel online als in de winkel in Amersfoort verkoopt? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)33 445 1555 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Sorteren op:
Sorteren op: